# CNCI UPDATE 2024 (ORAL CAVITY ,LARYNX ,UPPER GI- ONCOLOGY)

#### Program schedule 14th September, 2024: 9:00 am to 7:00 pm REGISTRATION starts FROM 9 A.M TO 10 A.M

#### Venue: Biswa Bangla Convention centre-Newtown Kolkata

### Pre-Lunch Session: 9:45 am -1 pm

Video Presentation 1 Minimally Invasive Esophagectomy	Speaker : Dr Jagdishwar Goud Gajagowni (Apollo Hyderabad)	CHAIRPERSON : Dr Samir Bhattacharya SGCRI, Kolkata	9:45am to 10:30 am (45mins)
Debate Gastrectomy versus Esophagectomy for Gastro-esophageal junction tumors. (7 +3 mins per speaker ) + 5min for summing up	Dr.Jagjit Pandey (AIIMS Patna) & Dr Rajan Sahu (Panchkula Paras Hospital)	CHAIRPERSON: Dr Jaydip Biswas Ex Director CNCI	10.30am to 11 am (30mins)

INAUGURATION	11.00am to 11:30 am
+	
TEA BREAK	

Key note lecture 1	Speaker :	CHAIRPERSON:	11.30am to 12:15 pm
"In Current Scenario is CROSS obsolete?"	Dr. J.P. Agarwal (TMH-Mumbai)	Dr Tapas Maji CNCI, Kolkata	
40 min + 5min QA session			(45mins)
	Moderator:	Panelists:	12.15 pm to 1 pm

Panel Discussion1		Dr Jagdishwar Goud	
Topic:	Dr. Amitabh Ray	Dr Sagar Sen	
Esophageal	CNCI, kolkata	Dr Tanweer Shahid	(45mns)
Carcinoma- Case		Dr.Abhishek Basu	
		Dr. J.P. Agarwal	
scenario based		Dr.Swarnabindu	
		Banerjee	
		Dr. P.N. Mohapatra	

LUNCH	1pm to 2 pm

## Post-Lunch Session: 2pm – 4:30pm

Key note lecture 2 Recent advances and current practice of	Speaker: Dr Vijay Patil PD HInduja, Mumbai	CHAIRPERSON: Dr Kalyan Kusum Mukherjee. CNCI	2.00 pm to 2:40 pm
Systemic therapy in Gastric Cancer (35 mns) + 5mns QA			(40 mins)
session			
Video Presentation 2 Minimally Invasive Gastrectomy	Speaker: Dr Jagdishwar Goud Gajagowni	CHAIRPERSON: Dr Sanjay Sen	(2.40pm to 3:15 pm)
(30 mns) + 5mns QA session	(Apollo Hyderabad)		(35 mins)
Panel Discussion 2	Moderator: Dr.Jayanta Chakrabarti CNCI Kolkata	Panelists: Dr Rajan Sahu Dr.D.P.Nanda	3:15pm to 4:15 pm
scenario based		Dr Chandrani Mallick Dr Joydeep Ghosh Dr Sayan Kundu Dr Ayan Basu Dr Rohini Singh	(60mns)

High Tea	4:15 pm to 4:30 pm

KEYNOTE LECTURE 3: "Evolution Of Treatment for Resectable Gastric Cancer In India"	Speaker: Prof Dr Dhananjaya Sharma Ex HOD Dept of Surgery NSCB Medical College Jabbalpur	CHAIRPERSON : TBD	4:30 pm to 5 pm (30 min)
Video presentation 3 from dept. of Surgical Oncology -CNCI Thoracoscopy assisted Mckeown- Esophagectomy	Dr Ratnadeep	CHAIRPERSON: Dr Indranil Ghosh CNCI DrJagjit Pandey (AIIMS Patna)	5pm to 5:10pm <b>(10min)</b>
Video presentation 4 from dept. of Surgical Oncology –CNCI Lap assisted Gastrectomy	Dr Ramanuj	CHAIRPERSON : Dr Indranil Ghosh CNCI DrJagjit Pandey (AIIMS Patna)	5:10-5:20pm <b>(10 min)</b>
KEYNOTE LECTURE 4: GUARDANT-Evolving role of CGP in advanced GI malignancy	Dr Joydeep Ghosh	CHAIRPERSON: Dr Sandip Swarup Mandal (CNCI)	5:20pm to 5:30pm <b>(10 min)</b>

5:30 pm to 6: 30 pm
( Cash Prizes for 1 <sup>st</sup> & 2 <sup>nd</sup> Position winners)
6: 30 TO 7 PM

VOTE OF THANKS	Dr Durgaprasad Nanda